Skyltar

Vi levererar alla typer av skyltlösningar. Från minsta namnskylt till gigantiska pylon. Mycket gör vi i vår egen produktion och annars med hjälp av pålitliga underleverantörer där vi har god erfarenhet av samarbetet. Vi designar, ger förslag på typ av skylt utefter behov och tillverkar därefter. Monteringen är sista kuggen i hjulet och sedan har ni er skylt på plats. Oftast inom loppet av några få veckor.

Ljus & LED-skyltar

Ljuslådor

När du vill synas på ett proffsigt sätt rekommenderar vi en ljuslåda av något slag. Detta är stadiga skyltlådor som placeras mot fasad eller på tak och passar bra för större format. Skyltlådans sida och list tillverkas av aluminium och kan förutom att vara obehandlad, lackas i valfri kulör. Baksidan tillverkas av aluminiumplåt med vertikala förstärkningar. Skyltlådan är oftast försedd med akrylfront och bestyckad med LED. Som tillval finns olika frontalternativ med olika effekter. En ljuslåda är en långsiktig investering och vi ger gärna råd om vad som kan passa din budget och ditt varumärke.

Flexneonskyltar

Flexneon ersätter det miljöfarliga neonet. Skyltarna består av en plastprofil som bestyckas med lysdioder. Flexneon har en effekt på 8 w per löpmeter vilket ger en energibesparing på cirka 80 procent jämfört med neonskylten. Man kan också få olika färger utan att tillföra hälsovådliga ämnen. Rören på flexneonskyltarna är i plast och väldigt tåliga vilket minskar risken för skador.

Plåt & Byggskyltar

Plåtskyltar

Att sätta sin logotyp eller en text på en plåtskylt är kanske det vanligaste sättet att skylta utomhus. Snyggt, enkelt och hållbart. De kan fås i en rad olika utföranden, släta, bockade eller figursågade plåtar, precis som ni önskar. Ett bra sätt att ge extra synlighet är att komplettera med spotlights eller en ljusramp.

Byggskyltar

Fyrkantsbockad aluminiumplåt är den vanligaste grunden för en byggskylt. Dessa görs ofta i olika moduler som visar vilka som projektleder bygger eller är underleverantörer i projektet. Kan fås i alla storlekar men brukar följa standardmått. Fråga oss för råd och tips! Ett alternativt sätt att synas kan vara med printade banderoller som kan fästas på staket, plyfa eller byggställning.

Graverade skyltar

Gravyr

Vi graverar bland annat namnskyltar, nummerbrickor och informationsskyltar. Vi ger gärna råd om vilket material som passar för just ert projekt. Exempelvis kan vi gravera på mässing, aluminium och plast för både inom- och utomhusbruk.

Standard & skyltsystem

Skyltsystem

Det här är den ultimata skyltlösningen för er som har många företag, avdelningar eller ingångar som behöver skyltas upp. Själva skylten är fast och finns i flera utföranden för både utomhus- och inomhusbruk.

På eller i systemet fäst sedan valfritt antal mindre skyltar som de olika avdelningarna / företagsnamnen folieras på. Har man flera ingångar eller våningar lägger vi till pilar och våningsplan som pekar era besökare rätt.

Standard & arbetsmiljöskyltar

Standardskyltar enligt svenska kvalitetskrav och helt enligt europeisk standard. Brandskyltar, nödskyltar, trivselskyltar, varningsskyltar, förbudsskyltar, trafikskyltar, symbolskyltar med mera.

Pylonskyltar

Pylonskyltar är samlingsnamnet på fristående skyltar som man förankrar i marken med fundament. Ofta står de på en hög stolpe för god synlighet. Själva skylten görs av plåt och kan vara en ljuslåda av något slag men är inget måste.

Det här är skyltar som ger hög synbarhet på långt avstånd, till exempel för stora butiker, industrier eller byggplatser.