Print & Digitaltryck

Hos oss på Skylt-Reklam i Kalmar finns det en rad olika tryckmaskiner som utför digitaltryck av högsta klass. Senaste tillskottet av tekniskt avancerade utrustning är en Rolandskrivare som klarar utskrifter på en bredd upp till 1,6 meter. Inom digitaltryck erbjuder vi våra kunder tryck på flaggor, banderoller och affischer. Vi kan tillhandahålla banderoller upp till 5 meter utan en enda skarv. Du väljer själva budskapet eller företagsnamnet på dina print och digitaltryck och vi levererar.

Olika digitaltryck och print

Digitaltryck och print av olika slag är ett bra sätt att nå ut med sitt företagsnamn eller information. Informationen kan vara permanent eller tillfällig som till exempel vid en utställning eller på mässa. Vi på Skyltreklam i Kalmar är specialister på avancerade digitaltryck och print och hjälper gärna dig med dina önskemål.

Flaggor med digitaltryck

Flaggor med digitaltryck kan vara olika stora och här kan du välja till exempel ett företagsnamn som ska vaja på en flaggstång eller en mindre fasadflagga som tala om att det är öppet i butiken. Banderollerna som även dessa trycks med avancerad digitaltryck finns i olika modeller och med varierade fästanordningar.