Ur printern

På Wismarsvägen 2 rör sig printrarna fram och tillbaka i princip hela dagarna och ibland på nätterna. Materialen varierar. Vi printar på vinyl som skärs till dekaler eller fönsterprofilering men även på papper till affischer och på banderoller som blir utom- och inomhusvepor.

Dekaler

Dekaler är egentligen en sorts hållbara klistermärken. De kan användas för märkning av olika saker och vi gör massor av dessa användbara produkter varje år! Dekalerna kan vara i vilka former och storlekar som helst. Vi tillverkar det du behöver!

Kontrastmarkeringar

För att undvika personskador så finns det ofta ett behov av olika typer av kontrastmarkeringar, främst i offentliga miljöer. Det kan vara markeringar i trappor för att undvika att någon snubblar eller markeringar på glasväggar för att inte gå in i någon av misstag. Vi levererar alla typer av markeringar och skräddarsyr utefter ert behov.

Banderoller / vepor

Banderoller och vepor för utomhus- och inomhusbruk som tål väder och vind. Det här är ett smart sätt att synas på med mer kortvariga budskap än för permanenta skyltar. För att fästa våra banderoller använder man öljetter alternativt ett kederband som träs i en kederlist för en mer stram och snygg upphängning.

Meshvepor

Mesh är ett material där vepan är full av små, små hål som gör att vinden kan blåsa igenom den. Det förebygger att vindfång bildas och sliter sönder vepan. Det hålade materialet gör även vepan lättare. Behövs främst för större vepor som skall sitta exempelvis på ett staket. Vepor är ett prisvärt sätt att synas i stort format. Be gärna om offert och råd för vad som passar just ditt projekt!

Affischer

Valfritt motiv som trycks på papper. Oftast görs affischer i standardformat men vi kan leverera även i specialmått. A4, A3, A2, A1, 50×70 eller 70×100 är vanliga affischformat.

Roll-ups

Ett smidigt sätt att exponera sitt budskap i större format. Lätt att fälla upp och ner och förvaras i smart väska. En av de absolut mest populära expo-produkterna.

Foliering

Vägg- och fönsterfolie

Har du en vägg, ett fönster eller ett fordon som behöver ett budskap eller en ny snygg design. Då är foliering metoden som används. Folie är som klistermärken i vinyl som kan skäras i alla former och printas i alla färger. Här är bara fantasin som sätter gränser. Prata med oss om ett förslag på design till din företagsbil eller till de fönster och väggar som behöver ett lyft!

Transfertryck

Transfertryck för kläder eller exempelvis markiser

Transfertryck är de tryck som man fäster på textil. Vi kan sätta loggor och budskap på era arbetskläder, jackor, träningskläder eller markiser. För att få transfern att fästa värmer man på den med ett järn med högt tryck. Kom gärna in och kika om du är nyfiken! Vi trycker kläder till många kunder och hjälper ofta idrottsföreningar med sina ställ.