Profilprodukter

Företag behöver synas på olika sätt. Många behöver vid olika tillfällen, eller varje dag, profilerade kläder. Arbetskläder, träningskläder, jackor eller kepsar. Det ni behöver har vi i vårt stora sortiment av profilkläder. Vi trycker dem dessutom i huset när du valt plagg. I vårt sortiment av arbetskläder finns bland annat Fristads och Top Swede.

Pennor, muggar, nyckelband eller godis är andra produkter där många väljer att profilera sig med sin logga. Även där har vi ett flertal leverantörer att välja bland. Ibland kan det verka som en djungel men då hjälper vi dig till rätt produkt, till rätt pris för just ert behov.

Profilprodukter

Många företag väljer att marknadsföra sin logotyp på produkter som lätt sprids. Godis, pennor, reflexer och nyckelband är vanliga profilprodukter. Men det finns så mycket mer! Till mässan, personalfesten eller jubileet kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta profilprodukten eller gåvan till kunder och medarbetare.

Profilkläder

Finns det någon bättre reklampelare än dina egna medarbetare? Oavsett om de har på sig arbetskläder med er logotyp eller snygga träningskläder gymmet så syns ni på ett bra sätt. Att personer vill bära loggan ger ytterligare positivitet till varumärket. Vi har ett flertal leverantörer av kläder och vi trycker dem i huset. Som alternativ till transfertryck erbjuder vi brodyr och vid större antal tryck även screentryck för att komma ner i pris. Kom in till oss och se vårt sortiment!