Skylt Reklam - Kalmars äldsta reklamfirma

Välkomna till oss på skyltreklam!

Inget är för stort eller för smått för oss. Vi har bred erfarenhet av reklamtryck, tillverkning av skyltar, dekaler och trycksaker. Här på Skylt Reklam arbetar professionell personal med bred och mångårig kompetens inom tryckeri och reklam. Vi tillverkar allt från företagstryck på mindre produkter till stora banderoller, dekorer på fordon, reklamtryck på kläder och stora väggdekaler. Ingenting är omöjligt för oss. Vi kundanpassar alla önskemålen så att ditt tryck blir exakt som du och ditt företag vill ha det. Vi är baserade i Kalmar och utför både service och montage på stora delar av ostkusten.

 

Vi hjälper företag att synas

Tveka inte att ta kontakt med oss. Skylt Reklam har funnits i Kalmar sedan 1936 och vi har levererat många skyltar och företagstryck till välkända kunder genom åren. Att synas är att finnas och därför vill vi hjälpa dig och ditt företag att synas. Har du funderat på att skaffa en skylt till företaget eller nya arbetskläder till personalen? Genom att anlita Skylt Reklam blir du märkbar för omgivningen. Vi skräddarsyr dina önskemål och hjälper dig och ditt företag att synas. Har du en nystartad verksamhet? Tveka inte att visa att du finns. Skylt Reklam gör reklamtrycken som beskriver ditt företag.

 

Profilera ert företag

Det finns många sätta att profilera sitt företag på. Reklamtryck på pennor med telefonnummer och adress till webbsida är ett effektivt sätt att nå ut till nya kunder. Vi trycker och tillverkar alla våra produkter i vårt tryckeri i Kalmar. Vill du bli sedd ute på vägarna? Då ska du satsa på en dekal på bilen. Vi utför reklamtryck på alla typer av fordon. Från små bilar till skåpbilar och stora lastbilar. Dekalerna på fordon kan vara heltäckande eller bara ha en kortare remsa med företagsnamnet. Det är du som bestämmer hur du vill synas och vi erbjuder både tillverkning och montering av dekal. 

 

Väletablerad reklamfirma

Skylt Reklam är en väletablerad reklamfirma i Kalmar som trycker det du vill ha. Vi på Skylt Reklam tycker om att synas och vi syns som stolta sponsorer av de lokala idrottsföreningarna FBC Kalmarsund, Kalmar Tennisklubb, Nybro Vikings och bilföraren Isac Aronsson. 

Se till att bli synlig du också. Kontakta oss på Skyltreklam!

Tack för att vi fick göra jobb till er!

– Kalmar Länstrafik har under flera år anlitat Skylt Reklam i Kalmar för såväl buss- och tjänstebilsdekor som skyltmaterial. De levererar alltid sina produkter och tjänster i tid och i mycket hög klass. Men frågan är om inte deras omtanke om kunden är deras bästa signum. Vi är så klart jättenöjda.

Kalmar Länstrafik

 

– The best ever. The best in town. Great people to work with.

O'Reillys Irish Pub Kalmar