Ljus & LED skyltar

Tiden och tekniken går framåt, förr textade vi skyltar för hand med papper och penna, senare förstorade vi logotyper med overhead projektor. Idag är möjligheterna oändliga vad det gäller att framställa skyltar.

Kontakta oss gärna om du har speciella önskemål, vi löser det mesta.

 

Ljuslåda

Stadig skyltlåda avsedd att placeras mot fasad eller på tak. Passar bra för större format. Skyltlådans sida och list tillverkas av extruderad aluminiumprofil i 160 mm djup. Profilen finns i obehandlat utförande, anodiserad eller brännlackerad i valfri kulör. Baksidan tillverkas av aluminiumplåt med vertikala förstärkningar. Skyltlådan är i standardutförandet försedd med akrylfront och bestyckad med lysrör. Som tillval finns olika frontalternativ och LED-belysning.

 

Flex-Neonskyltar

Flex-Neon är en framtida ersättare till neonet. Det består av en plastprofil som bestyckas med lysdioder. Flex-Neon har en effekt på endast 8w per löpmeter och energi besparingen är ca 80% jämfört med neonskylten. Man kan också få olika färger utan att tillföra hälsovådliga ämnen. I skyltar med utanpåliggande neonrör finns alltid risken för skadegörelse eller andra olyckor såsom snö- och isras som kan krossa de glasbeklädda neonrören. Med Flex-Neon så minskar den risken markant då rören är i plast och väldigt tåliga.